Andra Daans Profielfoto

Andra Daans

Sillico - Pieve Fosciana, Italië
Kunstenaar (Schilderij)
Geboren in 1962

Andra Natascha Daans is een hedendaagse kunstenaar gevestigd in Italië. De laatste jaren richt ze zich op het ontwikkelen van een eigentijdse stijl met haar kenmerkende persoonlijke signatuur. Het resultaat is haar serie 'Portraits of Life', gebaseerd op waargebeurde verhalen. Haar schilderijen en tekeningen reflecteren op het leven van de hoofdpersoon(s). Zonder de realiteit te verliezen, voegt Daans een expressieve identiteit toe aan de personen die we willen herinneren.

Andra Natascha Daans werd geboren in 1962 in Rotterdam, Nederland. Ze studeerde af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag en de Academie voor Schone Kunsten Rome, Italië.


Ontdek hedendaagse kunstwerken van Andra Daans, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse italiaanse kunstenaars (geboren in 1962). Artistieke domeinen: Schilderij. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2022 (Land van herkomst Italië). Koop de nieuwste werken van Andra Daans op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Andra Daans. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Andra Daans Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Keuze van de redactie
Gepresenteerd op kunstbeurzen

Alle kunstwerken van Andra Daans

Filters
Sorteren op:
Neem contact op met Andra Daans
Stuur een privé bericht naar Andra Daans
Stuur een bericht

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars