Wimvandewege Profielfoto

Wimvandewege

Nederland
Kunstenaar (Schilderij, Tekening)
Geboren in 1966

Wim van de Wege is een impressionistische hedendaagse Nederlandse landschapsschilder. Hij creëert schilderijen die de kijker een fascinerende en raadselachtige landschapsomgeving bieden door een verscheidenheid aan verschillende technieken en materialen te versmelten. Misschien wel het belangrijkste aspect van de creatie voor de kunstenaar is de sfeer. De kunstenaar is erin geslaagd zijn boodschap over te brengen als de toeschouwer van het werk het landschap waardeert en de sfeer voelt.

Wim van de Wege werd geboren in 1966 in Nederland, waar hij afstudeerde aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Hij exposeerde zijn werken zowel nationaal als internationaal, in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Luxemburg, België, Spanje en de Verenigde Staten. Veel van zijn werken zijn opgenomen in particuliere en openbare collecties in meer dan 40 landen.


Ontdek hedendaagse kunstwerken van Wimvandewege, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars (geboren in 1966). Artistieke domeinen: Schilderij, Tekening. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2004 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Wimvandewege op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Wimvandewege. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Wimvandewege Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Erkend artiest
Vertegenwoordigd door een galerie
Gepubliceerd in de media

Alle kunstwerken van Wimvandewege

Filters
Sorteren op:
Loading...
Neem contact op met Wimvandewege
Stuur een privé bericht naar Wimvandewege

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars