Hal Studholme Profile Picture

Hal Studholme

Back to list Added Sep 19, 2003

Vroege Jaren Ik werd opgeheven door elves op de Ijslandse kust. Daar onderwezen zij me om te vissen en onzichtbaar te worden. Sommige van mijn meest fondest geheugen zijn van het zwemmen en het varen in de wateren van Baai Bluetooth.
Één dag terwijl het varen van een sterke stroom die over de oceaan wordt getrokken en ik beëindigde op het strand in New Jersey, waar ik spoedig een grote baan bij een arcade op de Promenade vond. Onderwijs Een andere sterke stroom leidde me tot de universiteit van I in het Amerikaanse Midwesten, waar ik aan de vissen van het Ijs en van de bevelhond sleeën leerde. Na dit kleine avontuur dat ik naar de Stad van New York heb gegaan waar ik begon een dansbedrijf voor kleine honden.
Ik bouwde een klein nestei op en ging aan zuidelijk Californië uit waar ik een baan als wandelende yogi kreeg. Het was een periode van immense verandering en een uitdaging aan mijn eigenlijke geest. Mijn dagen als yogi eindigen toen mijn ik voor het uitoefenen van yoga zonder een vergunning door de staat van Oregon werd gearresteerd. Art. Terwijl in gevangenis ik hoorde dat Trenton, New Jersey het kunstkapitaal van de westelijke hemisfeer was geworden. Ik was niet verrast. Ik ontsnapte aan Trenton en begon daar met mijn artistieke studies. Laat me u allen met één definitieve bezinning in deze zaal van spiegels verlaten.
"Welk Trenton, de Wereld maakt nemen"

Education

Summer, 2003
Minneapolis College of Art & Design
study in black & white photography

1997-1999
The College of New Jersey
Ewing, NJ
Fine Arts program

TC, Columbia University & Union Theological Seminary
New York, NY
MA

University of Wisconsin at Madison
South Asian Studies -1988

The Claremont Graduate School
Claremont, Ca.
The Philosophy of Religion -1986

Macalester College
(& Wroxton College, UK)
St. Paul, MN
BA

Artmajeur

Receive our newsletter for art lovers and collectors