Back to top
 

Heart Art Rebecca


Follow Contact
Photography, Painting 17 Followers Member since 2006
Netherlands

Member reviews 15 reviews

Write a review

©2012 by Heart Art Rebecca
©2012 Heart Art Rebecca
Costa Rica Playa Linda - Photography ©2012 by Heart Art Rebecca -

Una fotografía con mucha maestria y color .

Jose Oña Jurado Manresa (Barcelona), Spain | Aug 23, 2016

Zo, je bent in de kunst gegaan.

Rehza isnietbelangrijk Netherlands | Nov 7, 2014

Bless Your Bliss

ZouZou YaYa amsterdam, Netherlands | Aug 11, 2013

Hoi Rebecca. Er zitten erg mooie foto's tussen. Vooral de foto's in world people vind ik erg mooi. Die geleefde gezichten spreken mij daarin vooral aan.

Roelof Netherlands | Jun 25, 2013

In het bijzonder Costa Rica en de opvangplek van de luiaards.. Ik ken het daar erg goed... Mooi werk, ga zo door.. ;-) Jean-Pierre

Jean-Pierre Jans Niger | Jun 11, 2012

salut ses plésire pour les yeux à vos travaux .amicalement karim

Abdelkarim Saidani Batna, Algeria | Aug 11, 2008

Prachtige foto's ook op onze trouwdag twee jaar geleden heeft Rebecca mooie foto's gemaakt!

Maureen Niger | May 22, 2008

Zo Rebecca, het ziet er goed uit. De ogen van de "kids" hebben echt "the shine". Je hebt de kijk. Goede foto's. Groetjes.......Bless..........Allan

Allan Canary Islands | Jun 15, 2007

Hoi Rebec, Echt hele mooie foto's, ook van de zonsondergang en de kinderen enzo, ik (Jarno) krijg er meteen inspiratie van, Jos vind ze ook super, hij gaat zeker vaker kijken naar je foto's!!! Groeten van 2 collega's

Jarno en Jos (postkamer) | Mar 23, 2007

Hi Rebecca, Diep onder de indruk van je werk. Chapeau! Heel veel succes en tot binnenkort. Warme groet, Henriette

Henriette Hamel Niger | Mar 12, 2007

Hoi Rebec, wat 'n gave site. Ga zo door meid!!!!!!

Desi Niger | Dec 22, 2006

Hoi Rebecca, wat een mooie site heb je.Je foto's zijn echt super mooi. De foto's met die leuke kinderen spreken me erg aan. Veel geluk met jouw site. Liefs, Roy

roy Niger | Nov 29, 2006

test voor Rebecca

Liesbeth Niger | Nov 27, 2006

supergaaf joh!!

pascal | Nov 23, 2006

Hi Becca, mooimooimooi. heel fraai, schitterende plaatjes. je site is een bezoekje waard. zal m doorlinken naar wat vrienden en kennissen, who knows what comes out of this. liefs Rick

rick Niger | Nov 21, 2006