Tchook.Os Image de profil

Tchook.Os

-- "Les Houches" --, France
Artiste (Dessin, Photographie)
Né(e) en 1973
L'art est comme un miroir, car il reflète notre âme. toussaint jyrolson yalens

 Aku miwiti lukisan ing 1998 lan reca ing 2002, Aku otodidak, ing gaya saka aliran

"Art Brut, tunggal seni" lan sepi sembarang sekolah pengaruh ...

Aku ninggalake rein free impulses whimsical lan damel dateng wuta subconscious sandi.

gambar Kula pen ing kertas teka kula ing ngisor iki inspirasi watara kula akeh lan mawarni-warni panggonan aku mesthi lan finish fly liwat komputer nggunakake werna sing subjugate basa Creative iki.

gambar digital digawe saka foto dhewe, aku dissects lan develops ing akeh Techniques retouching, nambah macem-macem 'iku' ketemu-Ci mangkono, menehi wong ambane sing, aspek hypnotic sing saka padha Semesta unik.

Ing pangilon, kang ngajengaken topik, kayata sesanti dhewe bayangan saka dina sing ngapusi ing sembarang wektu (apa wae ..), gaweyan sandi ninggalake dangling pikiraken, kanggo wacana kanggo sisih liya. .

donya iki kasedhiya kanggo sampeyan ing kabeh andhap ...

kulo Mripat perlu ..


Good visit

Découvrez les oeuvres d'art contemporain de Tchook.Os, parcourez les oeuvres d'art récentes et achetez en ligne. Catégories: artistes contemporains français (né(e) en 1973). Domaines artistiques: Dessin, Photographie. Type de compte: Artiste , membre depuis 2018 (Pays d'origine France). Achetez les dernières œuvres de Tchook.Os sur Artmajeur: Découvrez de superbes oeuvres par l'artiste contemporain Tchook.Os. Parcourez ses oeuvres d'art, achetez des oeuvres originales ou des impressions haut de gamme.

Tchook.Os Image de profil Grand

Cote artiste, Biographie, Atelier de l'artiste:

Voir le profil complet

Suivre

Toutes les oeuvres de Tchook.Os

Filtres
Classer par:
Loading...
Contacter Tchook.Os
Envoyer un message privé à Tchook.Os

Artmajeur

Recevez notre lettre d'information pour les amateurs d'art et les collectionneurs