Martin Langezaal Profielfoto

Martin Langezaal

Nederland
Kunstenaar (Sculptuur)
Geboren in 1938

Martin Langezaal Keramiek
Van 1955 tot 1960 was ik werkzaam in de St.Willibrordusstichting te Heiloo, alwaar ik de opleiding psychiatrisch verpleegkundige volgde welke ik afsloot met een diploma.
Van 1960 tot 1969 was ik werkzaam in de psychiatrische inrichting Voorburg te Vught. Tijdens mijn verblijf daar kwam er een vacature vrij voor creatief therapeut waar ik met succes op solliciteerde.
Van 1969 tot 1998 was ik werkzaam als creatief therapeut op de afdeling psychiatrie van het Academisch Medisch Centrum Rotterdam. Tevens volgde ik in die periode de avond opleiding aan de Academie voor beeldende kunsten in Rotterdam en kreeg er keramieklessen van Dhr,Stoel.
Nu geniet ik van mijn pensioen en kan mijn vele vrij tijd besteden aan nieuw werk. Vooral de mens in het algemeen en de sport in het bijzonder en tevens de speelse dierenwereld hebben mijn belangstelling en voeden mijn inspiratie.
Ook werkte ik voor een architectenbureau en maakte in opdracht gevelstenen en tuinkeramiek. Ik exposeerde onder andere in Vught, Schiedam, Zeist, Rotterdam, Bleiswijk ,Berkel en Rodenrijs en Ouddorp.

Mijn werk is ook te zien bij Ward'sart Jan v. Schaffelaarstraat 45 in 

Barneveld. En bij Jantje zag eens pruimen hangen. Bubbele Buurt in

Gouda. Kijk ook op www.wardsart.nl en op www.jantjezageens.nl


Ontdek hedendaagse kunstwerken van Martin Langezaal, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars (geboren in 1938). Artistieke domeinen: Sculptuur. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2008 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Martin Langezaal op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Martin Langezaal. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Martin Langezaal Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Alle kunstwerken van Martin Langezaal

Filters
Sorteren op:
Loading...
Neem contact op met Martin Langezaal
Stuur een privé bericht naar Martin Langezaal
Stuur een bericht

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars