Martha Fyrigos Profielfoto

Martha Fyrigos

Amsterdam, Nederland
Kunstenaar (Schilderij)
Geboren in 1964
De fascinatie voor nieuwe beelden, kleur en licht

Aan de Rietveld Academie in Amsterdam koos ze voor de afstudeerrichting Schilderen en Tekenen en in 1994 rondde ze de studie af. In 1996 ontving ze het startstipendium van het Fonds voor Beeldende Kunst Vormgeving en Bouwkunst (BKVB).
Martha Fyrigos woont en werkt in Amsterdam. Ze exposeert regelmatig en haar werk is te vinden in binnen- en buitenlandse privécollecties en kunstinstellingen.

Kleur en helder licht, volumes en de natuur vormen haar inspiratiebronnen. In haar vroegere werk plaatst zij grote volumes in landschappelijke composities.  Het werk is monumentaal. Sinds 2004 werkt zij aan een serie met als thema “Nature”. Hierbij zoomt zij steeds meer in op organische vormen. Een zoektocht naar nieuwe beelden.

Ontdek hedendaagse kunstwerken van Martha Fyrigos, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars (geboren in 1964). Artistieke domeinen: Schilderij. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2018 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Martha Fyrigos op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Martha Fyrigos. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Martha Fyrigos Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Verkocht in galerijen

Alle kunstwerken van Martha Fyrigos

Filters
Sorteren op:
Loading...
Neem contact op met Martha Fyrigos
Stuur een privé bericht naar Martha Fyrigos
Stuur een bericht

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars