云中君(Ode to Gallantry) (2022) Sculptuur door Zhao Yongchang

Sculptuur - Bronzen, 28,4x35x15 in
US$ 11.217
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: China (Houten krat) Wordt verzonden binnen 1 week
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
 • Verpakking (Houten krat) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
 • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
 • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
 • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
 • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
 • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Digitale licentie

Deze afbeelding is beschikbaar als download met licentie

US$ 32,00
US$ 129,00
US$ 268,00
Max resolutie: 5588 x 3725 px
Direct na aankoop downloaden
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Geschikt voor buiten
Dit kunstwerk verschijnt in 21 verzamelingen
 • Beperkte editie (#7/8) Sculptuur, Bronzen op Ander substraat
 • Dimensies Hoogte 28,4in, Breedte 35in, Diepte 15in / 18.00 kg
 • Staat van kunstwerk Het kunstwerk is in perfecte staat
 • Geschikt voor buiten? Ja, Dit kunstwerk kan buiten worden getoond
 • Categorieën Sculpturen van US$ 10.000 Oosterse kunst Dier
The boy and the dragon horse can feel each other. so they merged together. The boy has the immortal power and divine nature of the dragon horse, and the dragon horse has the wisdom and courage of the boy. They stepped on the clouds and traveled around the world, making this world more justice and light. (⭕️Your customs and duties would be[...]
The boy and the dragon horse can feel each other. so they merged together.
The boy has the immortal power and divine nature of the dragon horse, and the dragon horse has the wisdom and courage of the boy. They stepped on the clouds and traveled around the world, making this world more justice and light.
(⭕️Your customs and duties would be included in the shipping charge you pay at checkout. Don't worry about these.😊)

Verwante thema's

DragonDragon HorseChina

Automatisch vertaald
Volgen
Yong Chang Zhao is een hedendaagse Chinese kunstenaar. In zijn werk experimenteert hij met de presentatie van oosterse modelleertaal. Hij won talloze prijzen voor zijn werken: Excellence[...]

Yong Chang Zhao is een hedendaagse Chinese kunstenaar. In zijn werk experimenteert hij met de presentatie van oosterse modelleertaal. Hij won talloze prijzen voor zijn werken: Excellence Award van de 8e Zhejiang Youth Art Exhibition, Hong Kong Youth Design Award (YDA) en de tweede prijs van Hong Kong Youth Art Design Competition, China Academy of Art Graduation Creation en Lin Fengmian Creation Award Silver Prijs.

Yong Chang Zhao werd geboren in 1992 in China, waar hij afstudeerde aan de School of Sculpture and Public Art, China Academy of Art. Hij heeft zijn werken nationaal tentoongesteld en maakte deel uit van de hedendaagse kunstbeurzen: de 7e Shanghai Youth Art Fair, Art Shanghai International Fair, Art Suzhou, Art Xiamen, Art Shenzhen, enz.


De kunstenaar werd uitgelicht in een artikel in Artmajeur Magazine:

Bekijk meer van Zhao Yongchang

Bekijk alle kunstwerken
Sculptuur - Bronzen | 10,6x7,1x14,6 in
US$ 3.681
Sculptuur - Bronzen | 23,6x15,8x5,1 in
US$ 4.546
Acryl op Linnen canvas | 19,7x23,6 in
US$ 1.593
Sculptuur - Glas | 5,9x13,8x7,9 in
US$ 920

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars