Forrest Crown (2020) Sculptuur door Wichert Van Engelen / Frozensteel.Nl

Sculptuur - Bronzen, 8,7x17,3x18,9 in
US$ 6.350,97
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Nederland (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
  • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
  • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
  • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
  • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
  • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
  • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Digitale licentie

Deze afbeelding is beschikbaar als download met licentie

US$ 32,18
US$ 128,71
US$ 268,15
Max resolutie: 3402 x 2103 px
Direct na aankoop downloaden
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Eén werk
Certificaat van echtheid inbegrepen
  • Origineel Kunstwerk (One Of A Kind) Sculptuur, Bronzen op Voorwerp
  • Dimensies Hoogte 8,7in, Breedte 17,3in, Diepte 18,9in / 7.30 kg
  • Geschikt voor buiten? Nee, Dit kunstwerk kan niet buiten worden getoond
  • Categorieën Sculpturen onder US$ 10.000 Abstracte Boom
The Beauty of Nature in the Power of bronze. This solid bronze piece of art represents the king of the forrest: the Tree. Sculpted into a Kings Crown. Partly patinated, waxed. This bronze sculpture is unique and hand-casted by the artist himself. Wichert van Engelen - FrozenSteel - Amsterdam at the Openbare Werkplaats Bronzen[...]
The Beauty of Nature in the Power of bronze.
This solid bronze piece of art represents the king of the forrest: the Tree. Sculpted into a Kings Crown.
Partly patinated, waxed.

This bronze sculpture is unique and hand-casted by the artist himself. Wichert van Engelen - FrozenSteel - Amsterdam at the Openbare Werkplaats
Bronzen beelden Amsterdam
Volgen
Wichert van Engelen werkt onder de naam FrozenSteel en maakt bronzen beelden en stalen beelden in de Openbare Werkplaats Amsterdam. In de bronzen beelden legt Wichert op hyperrealistische wijze de schoonheid[...]

Wichert van Engelen werkt onder de naam FrozenSteel en maakt bronzen beelden en stalen beelden in de Openbare Werkplaats Amsterdam.

In de bronzen beelden legt Wichert op hyperrealistische wijze de schoonheid van natuurlijke details vast: De Pracht van de Natuur in de Kracht van Brons.

Daarnaast maakt hij regelmatig een luchtig uitstapje: Kunst met een Knipoog.

Recent is Wichert begonnen met het combineren van brons en glas. Het resultaat: unieke beelden met een intern contrast.

In de stalen beelden ‘bevriest’ Wichert beweging in het harde materiaal. Schaatsen en fietsen zijn regelmatig terugkomende thema’s.

Het atelier is een inspirerende omgeving met veel ambachtslieden in hout en staal. U bent van harte welkom om een kijkje in de werkplaats te komen nemen. Meld uw komst vooraf (email svp), dan zijn uw favoriete beeldjes ter plekke aanwezig.

De kunstenaar werd uitgelicht in een artikel in Artmajeur Magazine:

Bekijk meer van Wichert Van Engelen / Frozensteel.Nl

Bekijk alle kunstwerken
Sculptuur - Bronzen | 9,1x9,1x3,5 in
US$ 2.613,69
Sculptuur - Bronzen | 12,6x15,8x15,8 in
US$ 7.713,07
Sculptuur - Bronzen | 9,3x4,1x2,2 in
US$ 1.767,99
Sculptuur - Bronzen | 6,3x5,5x3,5 in
US$ 1.323,8

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars