Richard Post Profielfoto

Richard Post

Dordrecht, Nederland
Kunstenaar (Schilderij)
Geboren in 1968
Landschapsschilder

Richard Post ben 51 jaar oud geboren in IJmuiden, woonachtig in Dordrecht en ben autodidact.

Ben vroeger begonnen met schetsten tot een leeftijd van 13 jaar, toen heeft het schetsen plaats gemaakt voor het maken bvan muziek, bands en optredens. Na 36 jaar ben ik gestopt met het maken van muziek en in 2017 ben ik gaan schilderen.

Om technieken te leren ben ik begonnen met nat op nat techniek. Dit heb 6 maanden gedaan toen ben overgestapt op realistisch en foto realistisch schilderen.

Om hier de technieken van te leren heb ik online een cursus gevolgd van Michael James Smit uit Engeland, dit resulteerde in een nominatie voor schilderij van het jaar 2018 met het schilderij Ganzeneiland in de Biesbosch

Ik wordt gedreven door de schoonheid van de natuur en schilder dan ook foto's na die opgestuurd worden of die ik zelf maak.

Ontdek hedendaagse kunstwerken van Richard Post, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars (geboren in 1968). Artistieke domeinen: Schilderij. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2018 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Richard Post op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Richard Post. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Richard Post Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Bekroond
Gepubliceerd in de media
Gepresenteerd op kunstbeurzen

Alle kunstwerken van Richard Post

Filters
Sorteren op:
Loading...
Neem contact op met Richard Post
Stuur een privé bericht naar Richard Post
Stuur een bericht

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars