akt075 (2023) Schilderij door Pavel Filin

Olie op Canvas, 21,7x29,5 in
US$ 1.481,58
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Tsjechië (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Verzonden door de verkoper: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door de verkoper afgehandeld. Douane niet inbegrepen.
 • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
 • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
 • Vertraging De meeste pakketten worden wereldwijd binnen 1 tot 3 weken geleverd (Schatting)
 • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
 • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
 • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Gemonteerd op Frame voor houten brancard
Dit kunstwerk verschijnt in 6 verzamelingen
 • Origineel Kunstwerk (One Of A Kind) Schilderij, Olie op Canvas
 • Dimensies Hoogte 21,7in, Breedte 29,5in
 • Staat van kunstwerk Het kunstwerk is in perfecte staat
 • Framing Dit kunstwerk is niet ingelijst
 • Categorieën Schilderijen onder US$ 2.000 Impressionisme
nude Over dit kunstwerk: Classificatie, Technieken & Stijlen Olie Verf bestaande uit pigmenten gebonden met lijnolie of anjers. De traditionele techniek bestaat[...]
nude

Verwante thema's

FilinpavelArtArtistPainting

Automatisch vertaald
Volgen
Pavel Filin is een hedendaagse Tsjechische kunstenaar. Hoewel portretten zijn primaire focus is, experimenteert hij ook met landschappen, stadsgezichten en stillevens. Het menselijke[...]

Pavel Filin is een hedendaagse Tsjechische kunstenaar. Hoewel portretten zijn primaire focus is, experimenteert hij ook met landschappen, stadsgezichten en stillevens. Het menselijke karakter en het kleurenspel betoverden hem. Emoties en stemmingen die in zijn schilderijen terug te vinden zijn, zijn meestal samengesteld uit beweging van licht en schaduw. Filins representaties van het menselijk leven en emoties zijn delicaat en contemplatief, met een kenmerkende zachtheid en voldoende ambiguïteit om een verscheidenheid aan interpretaties mogelijk te maken.

Pavel Filin werd geboren in 1964 in Zelenodolsk, Rusland. Hij woont en werkt in Tsjechië en zijn kunst is door het hele land te zien geweest.


Bekijk meer van Pavel Filin

Bekijk alle kunstwerken
Olie op Canvas | 39,4x29,5 in
US$ 1.372,4
Olie op Canvas | 28,7x24,4 in
US$ 909,48
Olie op Canvas | 21,7x17,7 in
US$ 800,3
Aquarel op Papier | 11,8x8,3 in
US$ 374,49

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars