Uw Artmajeur-profiel-URL toevoegen aan sociale netwerken en LinkedIn

Waarom zou ik mijn Artmajeur-profiel-URL toevoegen aan mijn sociale netwerken en LinkedIn?

Door uw Artmajeur-profiel-URL toe te voegen aan uw sociale netwerken en LinkedIn kunt u uw online zichtbaarheid vergroten en het voor potentiële kopers en kunstliefhebbers gemakkelijker maken om uw kunstwerk te ontdekken. Bovendien helpt het uw SEO door het aantal links naar uw profiel te vergroten (u krijgt een betere ranking op Google).

Hoe kan ik de URL van mijn Artmajeur-profiel vinden?

Belangrijk: zorg ervoor dat u alleen de korte en handige URL gebruikt die naar de hoofdpagina van uw profiel linkt, en niet een diepe paginalink die bezoekers naar een subpagina van uw galerij leidt. U kunt uw Artmajeur-profiel-URL vinden door in te loggen op uw Artmajeur-account en naar uw openbare profielpagina te gaan. Uw profiel-URL heeft het volgende formaat: https://www.artmajeur.com/pablo-picasso

Hoe voeg ik mijn Artmajeur-profiel-URL toe aan mijn Facebook-profiel?

1. Ga naar je Facebook-profiel.
  2. Klik op "Profiel bewerken" of "Details bewerken"
  3. Zoek in het gedeelte 'Contact en basisinformatie' het veld 'Website' en klik op 'Een website toevoegen'.
  4. Voer de URL van uw Artmajeur-profiel in (bijvoorbeeld: https://www.artmajeur.com/pablo-picasso ) en klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Hoe voeg ik mijn Artmajeur-profiel-URL toe aan mijn Instagram-bio?

1. Open je Instagram-profiel.
  2. Tik op 'Profiel bewerken'.
  3. Voer in het veld "Website" uw Artmajeur-profiel-URL in
  4. Tik op "Gereed" of "Opslaan" om uw wijzigingen op te slaan.

Hoe voeg ik mijn Artmajeur-profiel-URL toe aan mijn Twitter / X-bio?

1. Open je Twitter-profiel.
  2. Tik op 'Profiel bewerken'.
  3. Voer in het veld "Website" uw Artmajeur-profiel-URL in
  4. Tik op "Gereed" of "Opslaan" om uw wijzigingen op te slaan.

Hoe voeg ik mijn Artmajeur-profiel-URL toe aan mijn LinkedIn-pagina?

1. Open uw LinkedIn-profiel.
  2. Klik op 'Profielsectie toevoegen' en selecteer 'Contactgegevens'.
  3. Klik in het gedeelte 'Websites' op 'Bewerken' en voeg de URL van uw Artmajeur-profiel toe.
  4. Klik op 'Opslaan'.

Zijn er richtlijnen die ik moet volgen bij het promoten van mijn Artmajeur-profiel op sociale media?

Het is een goede gewoonte om boeiende berichten over uw kunstwerken te maken en deze samen met uw Artmajeur-profiel-URL te delen. Gebruik relevante hashtags, ga in gesprek met uw volgers en wees consistent in uw berichten. Moedig uw volgers aan om uw Artmajeur-portfolio te verkennen!

Hoe kan ik mijn Artmajeur-profiel aantrekkelijker maken voor potentiële kopers op sociale netwerken?

Zorg ervoor dat uw Artmajeur-profiel compleet is met afbeeldingen van hoge kwaliteit van uw kunstwerken, een boeiende kunstenaarsbiografie en nauwkeurige prijsinformatie. Update uw portfolio regelmatig met nieuw werk om uw publiek betrokken te houden.

Hoe vaak moet ik de URL van mijn Artmajeur-profiel bijwerken op mijn sociale netwerken en LinkedIn?

Het is een goed idee om uw sociale netwerk en LinkedIn-profielen bij te werken wanneer u nieuwe kunstwerken heeft om te presenteren of als u belangrijke wijzigingen aanbrengt in uw Artmajeur-portfolio. Plaats altijd een update met een link naar uw nieuwe kunstwerken, met een link naar het kunstwerk op uw Artmajeur-profiel. Regelmatige updates houden uw publiek betrokken en geïnformeerd, wat uitstekend is voor uw SEO.

Waar kan ik naast sociale netwerken en LinkedIn nog meer mijn Artmajeur-profiel-URL promoten?

U kunt uw Artmajeur-profiel-URL ook delen in uw e-mailhandtekening, op uw persoonlijke website of blog, in artiestengidsen en op relevante kunstforums en communities om uw online aanwezigheid uit te breiden.

Door uw Artmajeur-profiel-URL effectief te promoten op sociale netwerken en LinkedIn kunt u verbinding maken met een breder publiek en uw kansen vergroten om uw kunstwerken aan kunstliefhebbers en verzamelaars te verkopen! Neem contact met ons op voor informatie over het verkrijgen van de Artmajeur Ambassador- badge.