Hoe inloggen en toegang krijgen tot mijn account?

Het is absoluut noodzakelijk om verbinding te maken met uw Artmajeur-account om toegang te krijgen tot de administratiefuncties, de afbeeldingen te wijzigen, de commerciële contacten te zien, enz...

Om toegang te krijgen tot uw account:

1. Klik op de blauwe knop rechtsboven: Verbinden
  2. Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw account en uw wachtwoord
  3. Bevestigen

Uw e-mail of wachtwoord vergeten?
Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u de link PASWOORD VERGETEN op de inlogpagina gebruiken.

Ga naar het gedeelte "Mijn account"

1. Klik op het icoon rechtsboven
  2. Klik op: Mijn account