Hoe koppel ik mijn Facebook- of Google-account aan Artmajeur?

U kunt uw Facebook- of Google-account (Gmail) koppelen om rechtstreeks verbinding te maken met Artmajeur.

Om uw Facebook- of Gmail-account aan Artmajeur te koppelen:

1. Ga naar de rubriek: Mijn account > Instellingen
  2. Klik op de knop naast Facebook of Google: VERBINDEN
  3. Volg de instructies om in te loggen en het account te koppelen

Een koppeling verwijderen:

• Ga naar de rubriek: Mijn account > Instellingen
  • Klik op de knop naast Facebook of Google: UNSOCIATE

Mogelijke problemen met Facebook

Als u app-koppeling op uw Facebook-account hebt uitgeschakeld, kunt u zich niet aanmelden bij Facebook. U moet app-koppelingen opnieuw inschakelen op uw Facebook-account.
Meer info: https://www.facebook.com/help/211829542181913

Hulp nodig?

Het supportteam staat tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden:

Helpcentrum Bericht +33 (0)95 095 9966