" A fleur de peau " (2021) Schilderij door Martial Dumoulin

Olie op Canvas, 19,7x27,6 in
US$ 624,39
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Zwitserland (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Verzonden door de verkoper: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door de verkoper afgehandeld. Douane niet inbegrepen.
  • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
  • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
  • Vertraging De meeste pakketten worden wereldwijd binnen 1 tot 3 weken geleverd (Schatting)
  • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
  • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
  • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Koop een print

Deze print is verkrijgbaar in verschillende maten. Levering naar Verenigde Staten inbegrepen!

US$ 27,18
US$ 46,75
US$ 101,10
Trustpilot Uitstekend
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Digitale licentie

Deze afbeelding is beschikbaar als download met licentie

US$ 32,79
US$ 130,08
US$ 272,18
Max resolutie: 4748 x 3359 px
Direct na aankoop downloaden
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Klaar om op te hangen
Dit kunstwerk verschijnt in 17 verzamelingen
Paysage peint à l’huile sur toile de coton montée sur châssis 50x70x2cm, permettant un accrochage immédiat de l'œuvre. Ne nécessite aucun cadre mais possibilité d'encadrement. Tableau peint en noir sur les côtés et verni. La toile est signée devant en bas à droite. Le titre, la date et la signature sont apposés au[...]
Paysage peint à l’huile sur toile de coton montée sur châssis 50x70x2cm, permettant un accrochage immédiat de l'œuvre.
Ne nécessite aucun cadre mais possibilité d'encadrement.
Tableau peint en noir sur les côtés et verni.
La toile est signée devant en bas à droite.
Le titre, la date et la signature sont apposés au dos avec son certificat d'authenticité.

Verwante thema's

MerEauLacRocherVague

Automatisch vertaald
Volgen
Oorspronkelijk uit de Bagnes-vallei waar hij in 1950 werd geboren, woont Martial Dumoulin momenteel in Verbier in Zwitserland. Hij was erg gevoelig van aard en leerde voor het eerst over muziek. Tegen het einde[...]

Oorspronkelijk uit de Bagnes-vallei waar hij in 1950 werd geboren, woont Martial Dumoulin momenteel in Verbier in Zwitserland. Hij was erg gevoelig van aard en leerde voor het eerst over muziek. Tegen het einde van de jaren tachtig begon Martial met schilderen.
In zijn jeugd werden de schilderijen van de grote meesters altijd bewonderd. Hij had graag willen schilderen, maar verre van het idee dat het ooit zijn passie zou worden. Het was tijdens het bladeren door een tijdschrift dat hij besloot om aan de slag te gaan. Als autodidact vervolmaakte hij zichzelf eerst in aquarellessen en vervolgens in olieverf met professor Franco Frascaroli in Martigny.
Martial heeft enkele aquarellen gemaakt, maar olieverfschilderij past het beste bij hem. Trouw aan symboliek, aan de surrealistische beweging, nodigen zijn raadselachtige creaties uit tot reflectie. Zijn vredige of geagiteerde onderwerpen komen deels voort uit emoties, van sterke momenten, dicht bij de menselijke natuur.
Met acrylverf benaderde Martial abstracte kunst. Hij vindt er weer een aangenaam gevoel van vrijheid en ontsnapping.

Bekijk meer van Martial Dumoulin

Bekijk alle kunstwerken
Acryl op Linnen canvas | 15,8x19,7 in
US$ 390,24
Bedrukkingen beschikbaar
Olie op Canvas | 15,8x31,5 in
US$ 685,71
Bedrukkingen beschikbaar
Olie op Hout | 13x37,8 in
US$ 848,5
Bedrukkingen beschikbaar
Acryl op Canvas | 15,8x47,2 in
US$ 415,89

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars