Abstract #2569 (2019) Schilderij door Mark De Kievit

Acryl op Canvas, 31,5x31,5 in
US$ 2.030,56
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Nederland (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 3 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
  • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
  • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
  • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
  • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
  • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
  • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Koop een print

Deze print is verkrijgbaar in verschillende maten.

US$ 26,82
US$ 46,12
US$ 99,75
Trustpilot Uitstekend
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Digitale licentie

Deze afbeelding is beschikbaar als download met licentie

US$ 32,18
US$ 128,71
US$ 268,15
Max resolutie: 878 x 878 px
Direct na aankoop downloaden
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Dit kunstwerk verschijnt in 2 verzamelingen
Abstract #2569, 2019, structure, acrylic paint and charcoal on canvas, 80x80x2cm Over dit kunstwerk: Classificatie, Technieken & Stijlen Acryl Verf met[...]
Abstract #2569, 2019, structure, acrylic paint and charcoal on canvas, 80x80x2cm
Volgen
Mark de Kievit is een hedendaagse kunstenaar gevestigd in Nederland. Zijn abstracte schilderijen kenmerken zich door een sterk kleurgebruik met contrasterende, in lagen opgebouwde dieptes. Deze creaties komen[...]

Mark de Kievit is een hedendaagse kunstenaar gevestigd in Nederland. Zijn abstracte schilderijen kenmerken zich door een sterk kleurgebruik met contrasterende, in lagen opgebouwde dieptes. Deze creaties komen voort uit zijn sterke fascinatie voor de interactie tussen texturen en vormen, kleuren en licht, terwijl hij het leven verwerkt, waarbij vergankelijkheid en het moment centraal staan in zowel het proces als de toegepaste technieken.

De kunstwerken van Mark zijn aanwezig in verschillende collecties in Nederland, (Zuid-)Europa en de Scandinavische landen.Bekijk meer van Mark De Kievit

Bekijk alle kunstwerken
Acryl op Canvas | 31,5x31,5 in
US$ 1.480,25
Bedrukkingen beschikbaar
Acryl op Canvas | 31,5x31,5 in
US$ 1.921,16
Bedrukkingen beschikbaar
Acryl op Canvas | 31,5x31,5 in
US$ 2.030,56
Bedrukkingen beschikbaar
Acryl op Canvas | 31,5x31,5 in
US$ 2.030,56
Bedrukkingen beschikbaar

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars