Platonic love (2023) Schilderij door Mario Venza

Acryl op Canvas, 37,4x24,8 in
US$ 5.141,22
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Italië (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
 • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
 • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
 • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
 • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
 • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
 • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Dit kunstwerk verschijnt in 19 verzamelingen
 • Origineel Kunstwerk (One Of A Kind) Schilderij, Acryl op Canvas
 • Dimensies Hoogte 37,4in, Breedte 24,8in
 • Staat van kunstwerk Het kunstwerk is in perfecte staat
 • Framing Dit kunstwerk is niet ingelijst
 • Categorieën Schilderijen onder US$ 10.000 Figuratieve
L'amore platonico, quello nascosto per una persona che non ne sa nulla. L'amore impossibile, silenzioso. Over dit kunstwerk: Classificatie, Technieken & Stijlen Acryl [...]
L'amore platonico, quello nascosto per una persona che non ne sa nulla. L'amore impossibile, silenzioso.
Automatisch vertaald
Volgen
Mario Venza is een hedendaagse Italiaanse kunstenaar. Sinds het begin van de jaren zeventig tekent, beeldhouwt en schildert de kunstenaar met overgave. Hij verbeeldt de unieke evolutie[...]

Mario Venza is een hedendaagse Italiaanse kunstenaar. Sinds het begin van de jaren zeventig tekent, beeldhouwt en schildert de kunstenaar met overgave. Hij verbeeldt de unieke evolutie van de mensheid in zijn schilderijen. Hij observeert mensen, vaak onhandig, en portretteert ze als objecten terwijl de tijd verstrijkt zonder incidenten. In de metaforische wereld van de kunstenaar veranderen en combineren vormen zich tot een nieuw ruimtelijk ritme.

De kunstenaar werd uitgelicht in een artikel in Artmajeur Magazine:

Bekijk meer van Mario Venza

Bekijk alle kunstwerken
Acryl op Canvas | 37x25,6 in
US$ 5.155,44
Olie
Op verzoek
Schilderij
Op verzoek
Collages | 47,2x0,4 in
US$ 3.785,1

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars