Jimi 1 (2022) Digitale Kunst door Jean Luc Michon

Digitale Kunst, 24x24 in
US$ 2.185,73
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Frankrijk (Buis) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
  • Verpakking (Buis) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
  • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
  • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
  • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
  • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
  • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Dit kunstwerk verschijnt in 17 verzamelingen
Série limitée à 15ex tous formats et supports confondus, signé par l’artiste avec certificat d’authenticité. Tirage sur papier Fine Art Epson UltraSmooth 250g Taille de l’image 50x50cm. Une marge blanche de 5,5cm autour de l'image, dimension du tirage avec marge 61x61cm. D’autres tirages sur demande jusqu’au format[...]
Série limitée à 15ex tous formats et supports confondus, signé par l’artiste avec certificat d’authenticité.

Tirage sur papier Fine Art Epson UltraSmooth 250g
Taille de l’image 50x50cm. Une marge blanche de 5,5cm autour de l'image, dimension du tirage avec marge 61x61cm.

D’autres tirages sur demande jusqu’au format 150x150cm

Sur la photo, Jimi, légendaire musicien de rock des années 60, pose devant un fond jaune fleuri. Il porte une toque en fourrure sur sa tête, ajoutant une touche d'originalité à son look déjà distinctif. Il est également habillé avec une veste baroque ornée de fleurs, renforçant le thème décalé de la photo. Le style de la photo est contemporain, mettant en valeur la personnalité unique et l'esthétique de ce musicien. Cette image capture l'esprit de liberté et de créativité qui a fait de Jimi l'un des plus grands artistes de tous les temps.

* Les photos d’ambiance ne sont pas contractuelles.

Verwante thema's

PortraitMusicienCouleur

Automatisch vertaald
Volgen
Jean Luc Michon, na grafisch ontwerper en vervolgens artistiek directeur bij een reclamebureau te zijn geweest, vestigde zich meer dan 35 jaar als modefotograaf. Hij realiseert de campagnes van de[...]

Jean Luc Michon, na grafisch ontwerper en vervolgens artistiek directeur bij een reclamebureau te zijn geweest, vestigde zich meer dan 35 jaar als modefotograaf. Hij realiseert de campagnes van de grootste merken zoals Nina Ricci, Millesia, Chantal Thomass.

Hij speelt met modecodes terwijl hij een sensueel en creatief universum ontwikkelt dat specifiek is voor kunstenaars met groot talent.

Jean Luc Michon heeft het vermogen om verschillende stijlen van fotografie te benaderen, zoals portretten, lingerie, reportages en naakt, en om via zijn beelden een diepe emotie over te brengen.

Altijd voorlopers van nieuwe technologieën, presenteert Jean Luc Michon nu ook in deze galerij zijn werken gemaakt door kunstmatige intelligentie.

Jean Luc Michon woont en werkt in Lyon (Frankrijk). Hij studeerde in 1982 af aan de School voor Schone Kunsten in Dijon (Frankrijk) en zijn werk is aanwezig in vele privécollecties. Zijn werk is het onderwerp geweest van talrijke publicaties.

De kunstenaar werd uitgelicht in een artikel in Artmajeur Magazine:

Bekijk meer van Jean Luc Michon

Bekijk alle kunstwerken
Fotografie | 23,6x15,8 in
US$ 714,4
Fotografie | 23,6x15,8 in
US$ 1.786,54
Digitale Kunst | 11,8x11,8 in
US$ 592,24
Digitale Kunst | 11,8x11,8 in
US$ 548,62

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars