Annejole Jacobs - De Jongh (Jole) Profielfoto

Annejole Jacobs - De Jongh (Jole)

ROTTERDAM, Nederland
Kunstenaar (Schilderij)
Geboren in 1964

Annejole Jacobs - de Jongh is een hedendaagse Nederlandse kunstenaar. Haar gemengde media-schilderijen met gedrukte achtergrond bevatten gewijzigde beelden van gedrukte media, advertenties, teksten, foto's en stoffen. De kunstenaar geeft op een onverwachte manier informatie over het onderwerp, object of thema door gebruik te maken van de achtergrond van het schilderij. Ze haalt inspiratie voor haar kunst uit de wereld om haar heen, de natuur, menselijk gedrag, nieuws en sociale media-evenementen, geschiedenis en uit andere culturen, nationaliteiten en steden.

Annejole Jacobs - de Jongh exposeert haar werk in galeries, musea en kunstbeurzen. Ze exposeerde het kunstwerk van koningin Maxima in het CODA Museum nadat ze in 2009 de eerste plaats had gewonnen bij een nationale prijsvraag. Haar schilderij van "Van Gogh" werd gekozen voor de tentoonstelling "125 versies van Van Gogh" in het museum van Breda in 2016. Ze was gekozen als een van de moderne Nederlandse popartiesten voor de tentoonstelling "Ontpopt" in het Museum van Zandvoort in 2015.


Ontdek hedendaagse kunstwerken van Annejole Jacobs - De Jongh (Jole), blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars (geboren in 1964). Artistieke domeinen: Schilderij. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2021 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Annejole Jacobs - De Jongh (Jole) op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Annejole Jacobs - De Jongh (Jole). Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Annejole Jacobs - De Jongh (Jole) Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Erkend artiest
Bekroond
Tentoongesteld in openbare collecties

Alle kunstwerken van Annejole Jacobs - De Jongh (Jole)

Filters
Sorteren op:
Loading...
Neem contact op met Annejole Jacobs - De Jongh (Jole)
Stuur een privé bericht naar Annejole Jacobs - De Jongh (Jole)
Stuur een bericht

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars