unfinished portraits 1523 (2023) Schilderij door Ilgvars Zalans

Acryl op Canvas, 47,2x39,4 in
US$ 4.961,86
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Letland (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
  • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
  • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
  • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
  • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
  • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
  • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Koop een print

Deze print is verkrijgbaar in verschillende maten.

US$ 26,81
US$ 46,10
US$ 99,71
Trustpilot Uitstekend
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Digitale licentie

Deze afbeelding is beschikbaar als download met licentie

US$ 32,17
US$ 128,66
US$ 268,05
Max resolutie: 2559 x 3086 px
Direct na aankoop downloaden
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Klaar om op te hangen
Gemonteerd op Frame voor houten brancard
Dit kunstwerk verschijnt in 12 verzamelingen
Painted on a professional artist canvas using oil, acrylic paint, and enamel. The painting is 100% handmade by Ilgvars Zalans . The painting is signed, dated, and comes with a certificate of authenticity. Frame not included. =========================== Ilgvars Zalans, a Latvian painter, has exhibited in the United States and Switzerland.[...]
Painted on a professional artist canvas using oil, acrylic paint, and enamel.
The painting is 100% handmade by Ilgvars Zalans . The painting is signed, dated, and comes with a certificate of authenticity. Frame not included.
===========================
Ilgvars Zalans, a Latvian painter, has exhibited in the United States and Switzerland. He has also completed several residencies in Asia and South America. Since 2007, Zalans has crossed the globe with his action-painting performances, visiting over 33 countries. All of his compositions, whether an object, creatures, or places, reflect fundamental aspects of the human experience. He creates using acrylic on canvas.

Verwante thema's

FilleArtcollectionStudioZalansilgvarsChinagirl

Automatisch vertaald
Volgen
Ilgvars Zalans is een hedendaagse Letse schilder. Zalans is een van de meest invloedrijke expressionistische schilders in Noord-Europa. Hij werd in de loop van zijn carrière beïnvloed[...]

Ilgvars Zalans is een hedendaagse Letse schilder. Zalans is een van de meest invloedrijke expressionistische schilders in Noord-Europa. Hij werd in de loop van zijn carrière beïnvloed door de Gutai-groep, de Fluxus-beweging en andere moderne kunstactivisten, en is sindsdien meer aangetrokken tot de action-painting-scene. Met zijn live action painting-optredens heeft Ilgvars Zalans sinds 2007 een wereldwijde tournee door 33 landen gedaan.

Zalans geeft er de voorkeur aan om fundamentele, archetypische en universele thema's en motieven in zijn kunstwerken te gebruiken, in tegenstelling tot thema's en motieven die door de samenleving worden beïnvloed. Hij hield nationale en internationale tentoonstellingen van zijn werk, in de Verenigde Staten, Duitsland, Denemarken, Argentinië, Rusland, Japan, China, Indonesië en Zuid-Korea. Bovendien was zijn kunstwerk te zien op Scope Basel, Scope Miami Beach en Art Copenhagen, de Scandinavische internationale kunstbeurs voor hedendaagse en moderne kunst.


Bekijk meer van Ilgvars Zalans

Bekijk alle kunstwerken
Olie op Canvas | 39,4x55,1 in
Op verzoek
Prints van US$ 26,81
Olie | 39,4x47,2 in
US$ 2.787,7
Schilderij | 27,6x39,4 in
US$ 3.075,33
Acryl op Canvas | 39,4x27,6 in
US$ 3.694,33
Bedrukkingen beschikbaar

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars