Fokje De Vries-Otter Profielfoto

Fokje De Vries-Otter

Nederland
Kunstenaar (Fotografie)
Geboren in 1970
Als je wilt, kun je alles

Fokje De Vries-Otter is een professionele fotokunstenares die heeft besloten een nieuwe weg in te slaan in haar carrière. Hoewel sportfotografie haar passie blijft, ontdekte ze een andere passie: schilderen.

Ze experimenteert met veel verschillende technieken en creëert abstracte kunstwerken, vaak in de vorm van landschappen, met behulp van mixed media-technieken en acrylverf. Ze gebruikt verschillende materialen zoals touwen, kiezels, vormen, zand en klei om haar creaties tot leven te brengen. Ook maakt ze beelden met vloeistoffen zoals water, melk, olie en verf. Door met deze vloeistoffen te spelen en hun reacties te observeren, ontstaan ​​verrassende beelden, die ze vervolgens vastlegt met haar camera en macrolens.

Haar creaties benaderen vaak landschappen en ze haalt haar inspiratie uit het water, de zee, de lucht, de wolken en de zon. Zijn werk is meestal kleurrijk, want dat past het beste bij hem. De felle kleuren die ze gebruikt weerspiegelen vaak een zekere joie de vivre.

Zo drukt Fokje De Vries-Otter nu haar creativiteit uit via twee passies die elkaar aanvullen en haar in staat stellen haar artistieke visie met de wereld te delen.

Ontdek hedendaagse kunstwerken van Fokje De Vries-Otter, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars. Artistieke domeinen: Fotografie. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2023 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Fokje De Vries-Otter op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Fokje De Vries-Otter. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Fokje De Vries-Otter Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Bekroond

Alle kunstwerken van Fokje De Vries-Otter

Filters
Sorteren op:
Neem contact op met Fokje De Vries-Otter
Stuur een privé bericht naar Fokje De Vries-Otter
Stuur een bericht

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars