Back to top
 

timi


Follow
Sculpture, Painting 14 Followers Member since 2009
Deruta, Italy

Reviews

Write a review

Kujtim na ka këputur malli dhe me zor pres të mblidhemi një ditë në Toronto, Deruta apo kudo tjetër në botë. Të lumtë dora, i shoh punët e mrekullueshme dhe më kujtohen vitet e rinisë. Përqafime Anilës, ty dhe fëmijëve nga Rambët e Kanadas

Vasil Rambi Quebec, Canada | Apr 17, 2018

Kujtim i dashur, Me zi prese qe te behem avokat qe te ta bleje tere dyqanin. Nusja ime vdese per pikturat tende ! Ju puthim shume fort, ty, vajzen, çunin dhe nusen sigurisht Familja Alban Progri

PROGRI France | May 21, 2010

Kujtim dhe Anila. Ketu eshte thuajse 11 e nates dhe ne kemi nja 2-3 ore qe po merremi me te kaluaren, duke e "varur" neper "mure". Mbasi u sollem verdalle e verdalle, me se fundi mberritem tek web site-i yt. Urime per studion e re dhe in bocca lupo sic i themi ne andej nga Thethi. Kerkesa e dikujt ne facebook per fotografi te puneve ne qeramike qendron. shume te fala Aniles. Perqafime, A & JKopani

Joana & Canada | May 7, 2010