Tchook.Os


Follow
Drawing, Photography ... 198 Followers Member since 2018
-- "Les Houches" --, France

Activity on Artmajeur

278,279 | Views
355 | Added to collections
198 | Followers
18 | Reviews
1,348 | Followed artists
1,260 | My favorite artworks

Contact Artist

Message


France

Member since Sep 2, 2018
Last modification date : Dec 4, 2020

Report

L'art est comme un miroir, car il reflète notre âme. toussaint jyrolson yalens

Presentation & Biography

 Aku miwiti lukisan ing 1998 lan reca ing 2002, Aku otodidak, ing gaya saka aliran

"Art Brut, tunggal seni" lan sepi sembarang sekolah pengaruh ...

Aku ninggalake rein free impulses whimsical lan damel dateng wuta subconscious sandi.

gambar Kula pen ing kertas teka kula ing ngisor iki inspirasi watara kula akeh lan mawarni-warni panggonan aku mesthi lan finish fly liwat komputer nggunakake werna sing subjugate basa Creative iki.

gambar digital digawe saka foto dhewe, aku dissects lan develops ing akeh Techniques retouching, nambah macem-macem 'iku' ketemu-Ci mangkono, menehi wong ambane sing, aspek hypnotic sing saka padha Semesta unik.

Ing pangilon, kang ngajengaken topik, kayata sesanti dhewe bayangan saka dina sing ngapusi ing sembarang wektu (apa wae ..), gaweyan sandi ninggalake dangling pikiraken, kanggo wacana kanggo sisih liya. .

donya iki kasedhiya kanggo sampeyan ing kabeh andhap ...

kulo Mripat perlu ..


Good visit

Automatically translated