Back to top
 

MARGALIT (Malgorzata Krasucka)


Follow Contact
Painting, Photography, Digital Arts... 30 Followers Member since 2004
Warsaw, Poland

Member reviews 43 reviews

Write a review

©1995 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
©1995 MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
kalejdoskop III-fascynacje.jpg - Painting ©1995 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka) - Canvas

belle oeuvre

audrey segura France | Mar 13, 2018

©1995 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
©1995 MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
Kalejdoskop IV-fascynacje.jpg - Painting ©1995 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka) -

jolie oeuvre

audrey segura France | Mar 13, 2018

©1995 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
©1995 MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
Kalejdoskop I - fascynacje.jpg - Painting ©1995 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka) -

superbe

audrey segura France | Mar 13, 2018

81x60x2.3 cm ©2014 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
©2014 MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
zatrzymne w kadrze 4.jpg - Painting, 81x60x2.3 cm ©2014 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka) - Abstract Expressionism, Canvas, Culture, Fairytales, Family, Pop Culture / celebrity, jewish tradicion, jewish wedding, jewish subject, żydowski slub, zydowskie motywy, para, obraz

Eine Bild voller Leidenschaft und Schönheit Sensationelle Malerei Bravo Margalit!

N.A. Dietzen Germany | Oct 8, 2017

An universe with light, creativity and emotion ! So nice artistic road in your galleries ! Best regards !

Jeannette ALLARY France | Oct 8, 2017

81x65 cm ©2009 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
©2009 MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
No.D53 - Painting, 81x65 cm ©2009 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka) - Expressionism, lyricism

As a stained glass…! A beautiful universe !

Jeannette ALLARY France | Oct 8, 2017

Piekna sztuka i choc natknalem sie na nia dopiero teraz, to jakby towarzyszyla mi przez cale zycie..Bardzo wiele z tego co moje oczy widza a reka oddac nie potrafi..Przekroj i zarazem sedno tego co przez lata stawalo sie wazne, zaistnialo i byc moze tego co dopiero nastapi..Oczy sie raduja, w duszy brzmi muzyka..Swietnie..o Pani.

Paul Manteuffel Frickenhausen, Germany | Apr 13, 2015

92x65 cm ©2010 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
©2010 MARGALIT (Malgorzata Krasucka)
Tango 3 - Painting, 92x65 cm ©2010 by MARGALIT (Malgorzata Krasucka) - Expressionism

Un Style qui se démarque de ce que l'on voit habituellement ,j'aime beaucoup, la série Tango entre autres!!

Françoise AUBERT-MOREAU France | Apr 25, 2013

I've admired your art in Hannah Nerbovig's e-cards and am grateful to find your site.

D.C. Jessup United States | Jan 2, 2011

Poizdrawiam, świetna strona:)

beata-2 Poland | Feb 15, 2010

Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego.

przemo | Sep 11, 2009

Piękne prace tchnące wolnością. Jestem szczęsliwa ogladając je. Powodzenia na wystawie.

knap-dam Poland | Apr 23, 2008

zaglondnolem -oniemialem -niepozalowalem serdeczne pozdrowienia Pani Malgosiu zasyla Jerzy

jerzy Georgia | Apr 11, 2008

Cudowne,sliczne i swietny sajt,zycze powodzenia zasylam pozdrowienia i clusy

piotr Iceland | Dec 20, 2007

Beautiful

laurin Canada | Dec 6, 2007

po raz kolejny wracam do Twojej strony i patrzę . . . są cudowne. .

handerek Poland | Aug 22, 2007

Jestem pod wrazeniem! Bede tu zagladal czesciej! PozdrawiaM!

Adam | Jul 11, 2007

to jest ekstra

Anonymous | Mar 29, 2007

Me gustan mucho tus obras. Sus texturas, belleza y magia. Felicitaciones Cris Acqua

CRIS ACQUA Spain | Feb 21, 2007

Wszystkie najlepszego z okazji Walentynek!

Monika | Feb 14, 2007

your work is extremely intense, visceral, and thought provoking! thank you for sharing!

eric-6 United States | Mar 17, 2006

Nice site ;)

andy-2 Albania | Jan 18, 2006

Malgo!Bellissimo e multo interessante! Un grande arte!Io te desira multe successos mundial!

barbara-8 | Aug 11, 2005

hallo....happy new yearjanusz

mulak | Jan 2, 2005

Dearest Malgo,Congratulations for your beautiful website! I am wishing you all the best; a kiss from Carla

Carla Gaita Italy | Nov 25, 2004

KOCHANY DZIOBAKU,POWIEDZIEC ZE TO SWIETNE PRACE TO TROCHE NAPUSZONE ALE POWIEDZIEC ZE BARDZO MI SIE PODOBAJA TO WYDAJE MI SIE O.K. A NAJ NAJ JAK JUZ KTOS NAPISAL JEST CIAGLY POSTEP CO SWIADCZY NIE TYLKO O TALENCIE ALE INTYLIGENTNEJ ANALIZIE WLASNEJ TWORCZOSCI CO NIECZESTE.CALUJEMY I CZEKAMY NEUSTEINY

neustein Iceland | Nov 24, 2004

Malgo - b ladna strona,b ciekawai w pewnym sensie stymulujaca sztuka.Zycze powodzenia i wszystkiego najlepszego !Jozek

josef-1 | Nov 24, 2004

Malgo !!To co pokazujesz jest wprost SWIETNE i bardzo CIEKAWE!Lubie to.Daniel

Daniel Huberman | Nov 23, 2004

Pięknie rozwija się Twój talent i kolekcja prac. Pozdrawiamy.

Niko & | Nov 23, 2004

Malgo droga,wspaniale zaprezentowalas swe prace.Serdecznie gratuluje i zycze wielkiego sukcesu .

ewa-1 United States | Nov 19, 2004