Elizabeth Zijlstra Profielfoto

Elizabeth Zijlstra

Drachten, Nederland
Kunstenaar (Digitale Kunst)
Geboren in 1978
Veelzijdig qua techniek en creativiteit

Hallo welkom op mijn profiel, 

Zijn het buitenaardse wezens of mensen of mensen uit vervlogen tijden?",  vroeg iemand na het zien van mijn werk. Het antwoord op deze vraag heb ik niet. Wel kan ik zeggen dat bijna al mijn beeldende werk een blik geeft op een droomachtig tafereel waarbij in veel gevallen de afgebeelde figuren een uitstraling lijken te hebben die zegt: "zie je me nu pas? want ik zit jou de hele tijd al aan te staren.

Ik vind het heerlijk om in de avonduren bezig te zijn op mijn hobbykamer waar ik alles bij de hand heb. Daarnaast mag ik ook graag gitaar spelen. Ik ervaar dit als een mooie combinatie met het schilderen en tekenen. 

Ik vind het heerlijk om in de avonduren bezig te zijn op mijn hobbykamer waar ik alles bij de hand heb. 

Daarnaast mag ik ook graag gitaar spelen. Ik ervaar dit als een mooie combinatie met het schilderen en tekenen. 

Door de tijd heen heb ik me ontwikkeld in verschillende stijlen en technieken. Bijvoorbeeld karton op papier. Ik schilder onder andere met acryl- en aquarelverf, maar werk ook met potlood en stift. 

Sinds enkele jaren ben ik bezig om mijn creaties op verschillende manieren te presenteren. De werken die u hier ziet, zijn kleine kunstwerken waarvan ik een digitale afbeelding maak. Deze afbeeldingen kunt u laten afdrukken op uw materiaal van voorkeur. 

Ik heb een dame die je vaak terug ziet. Deze dame bewerk ik door de afbeelding te fotograferen en dan te bewerken. Hierdoor kan ik de foto Zwart wit stijl geven of een ander layout geven. Het blijft mijn style ondanks de bewerking.

Vriendelijke groet,

Ontdek hedendaagse kunstwerken van Elizabeth Zijlstra, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars (geboren in 1978). Artistieke domeinen: Digitale Kunst. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2022 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Elizabeth Zijlstra op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Elizabeth Zijlstra. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Elizabeth Zijlstra Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Gepresenteerd op kunstbeurzen

Alle kunstwerken van Elizabeth Zijlstra

Laden...
Filters
Sorteren op:
Neem contact op met Elizabeth Zijlstra
Stuur een privé bericht naar Elizabeth Zijlstra

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars