Christa Merk Profielfoto

Christa Merk

Halsteren, Nederland
Kunstenaar (Fotografie)
Geboren in onbekende datum
Mijn manier van fotograferen en stijl van nabewerken is een persoonlijke stempel op iedere foto die ik heb gemaakt.

Mijn naam is Christa Merk.

Natuur en dieren vastleggen, waarvan paardenfotografie in het bijzonder, is waar ik mezelf het meeste in kan verliezen. Mijn vader was de drijvende kracht achter mijn motivatie om te gaan fotograferen. Waar hij in een donkere kamer stond om de foto’s te ontwikkelen zit ik nu achter mijn pc. De werkwijze is verandert maar de passie is hetzelfde.

Door mijn liefde voor dieren, in het bijzonder voor paarden, is de persoonlijkheid en karakter vastleggen een ware specialiteit geworden. Mijn passie ligt in het fotograferen van paarden in actie. Ik hou van beweging in een foto. Het plezier, de energie en de kracht van de paarden is gewoon een genot om te zien. Mijn stijl van nabewerken is dramatisch en donker.

Ontdek hedendaagse kunstwerken van Christa Merk, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars (geboren in onbekende datum). Artistieke domeinen: Fotografie. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2022 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Christa Merk op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Christa Merk. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Christa Merk Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Alle kunstwerken van Christa Merk

Filters
Sorteren op:
Neem contact op met Christa Merk
Stuur een privé bericht naar Christa Merk
Stuur een bericht

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars