In my thoughts (2022) Tekening door Chifart

Houtskool op Papier, 41,7x28 in
US$ 6.606,99
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Nigeria (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
  • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
  • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
  • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
  • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
  • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
  • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Dit kunstwerk verschijnt in 16 verzamelingen
A mixed media hyperealistic Charcoal art peice that was rendered by adding texture, light shadows, Wherein my charcoal and graphite pencils, erasers where used to create such. A work that displays the struggle of the oppressed to be outspoken but can only be expressed in thoughts with full confidence
A mixed media hyperealistic Charcoal art peice that was rendered by adding texture, light shadows, Wherein my charcoal and graphite pencils, erasers where used to create such. A work that displays the struggle of the oppressed to be outspoken but can only be expressed in thoughts with full confidence
Automatisch vertaald
Volgen
Chidi Chibueze is een autodidactische hedendaagse hyperrealistische kunstenaar uit Anambra, Nigeria. Chibueze gebruikt zijn kunst om een verbinding te leggen tussen zijn ervaring, zijn dagelijkse worstelingen[...]

Chidi Chibueze is een autodidactische hedendaagse hyperrealistische kunstenaar uit Anambra, Nigeria. Chibueze gebruikt zijn kunst om een verbinding te leggen tussen zijn ervaring, zijn dagelijkse worstelingen en die van zijn publiek. Hij doet dit door zijn tekeningen te integreren in verschillende media, zoals gekleurd papier, kranten of gewoon tekenen, waardoor de illusie ontstaat van een 3D-werk op een 2D-oppervlak om de diepte van de emotie die aan het kunstwerk is verbonden beter te begrijpen.

Tekenen is altijd een integraal onderdeel geweest van het leven van Chibueze. Hij begon op 10-jarige leeftijd en is altijd gedreven geweest om iets nieuws toe te voegen aan zijn kunstvorm of stijl om een bepaald niveau van innovatie in de kunstwereld te tonen en toekomstige kunstenaars te inspireren door hen te laten zien dat het mogelijk is om anders te zijn wanneer anderen houden zich aan de norm.

De kunstenaar werd uitgelicht in een artikel in Artmajeur Magazine:

Bekijk meer van Chifart

Bekijk alle kunstwerken
Houtskool op Papier | 47,2x36,2 in
US$ 7.414,76
Grafiet op Papier | 35,8x24 in
US$ 2.108,34
Houtskool op Papier | 41,7x25,6 in
US$ 5.524,87
Houtskool op Papier | 41,7x40,6 in
US$ 2.166,77

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars