Bart Van Zweeden Profielfoto

Bart Van Zweeden

Katwijk, Nederland
Kunstenaar (Schilderij, Prenten & gravures)
Geboren in 1958
It's not even about the color; work must be impressing. That's hard enough.

Bart Van Zweeden is een hedendaagse Nederlandse kunstenaar. Zijn werk vertoont meerdere richtingen: een overheersende experimentele richting met een voorliefde voor structuur, toon en beperkt kleurgebruik. De trigger zijn de processen van het leven, soms actuele gebeurtenissen of gewone alledaagse dingen.

De kunstenaar experimenteert graag met verschillende technieken en werkt graag in series; een thema of een bepaalde manier van uitdrukken vormt dan de rode draad. Zo ontstaat een serie werken op papier en series waarin is geëxperimenteerd met zeefdruk. Ook een serie met groter werk op doek waarbij het beeld een meer monumentale indruk op de kijker moet overbrengen.

Bart Van Zweeden werd geboren in 1958 in Nederland. Hij exposeerde zijn werken landelijk.


Ontdek hedendaagse kunstwerken van Bart Van Zweeden, blader door recente kunstwerken en koop online. Categorieën: hedendaagse nederlandse kunstenaars (geboren in 1958). Artistieke domeinen: Schilderij, Prenten & gravures. Type account: Kunstenaar , lid sinds 2021 (Land van herkomst Nederland). Koop de nieuwste werken van Bart Van Zweeden op Artmajeur: Ontdek de prachtige werken van de hedendaagse kunstenaar Bart Van Zweeden. Blader door kunstwerken, koop originele werken of hoge kwaliteit prints.

Bart Van Zweeden Profielfoto Groot

Artiest Waarde, Biografie, Studio van de kunstenaar:

Bekijk het volledige profiel

Volgen

Keuze van de redactie
Verkocht in galerijen
Gepresenteerd op kunstbeurzen

Alle kunstwerken van Bart Van Zweeden

Filters
Sorteren op:
Neem contact op met Bart Van Zweeden
Stuur een privé bericht naar Bart Van Zweeden

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars