Dutch Bulb Fields (2023) Schilderij door Ans Duin

Acryl op Linnen canvas, 31,5x55,1 in
US$ 4.428,59
Prijs: Geen verzendkosten
Verkocht door Ans Duin
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Nederland (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
  • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
  • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
  • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
  • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
  • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
  • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Koop een print

Deze print is verkrijgbaar in verschillende maten.

US$ 38,85
US$ 57,75
US$ 110,25
Trustpilot Uitstekend
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Digitale licentie

Deze afbeelding is beschikbaar als download met licentie

US$ 31,50
US$ 126,00
US$ 262,50
Max resolutie: 3767 x 2134 px
Direct na aankoop downloaden
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Klaar om op te hangen
Gemonteerd op Aluminium
Dit kunstwerk verschijnt in 4 verzamelingen
You can send me an offer I cannot refuse ! Just finished dit geabstraheerde schilderij als landschap. Normaliter maakt Ans Duin landschappen in een impresionistische stijl in expressieve kleuren. Echter nu uit haar comfortzone een schilderij voorstellend een landschap gescheiden door donkerder kleuren en ingevuld met duizenden kleine stipjes,[...]
You can send me an offer I cannot refuse !
Just finished dit geabstraheerde schilderij als landschap. Normaliter maakt Ans Duin landschappen in een impresionistische stijl in expressieve kleuren. Echter nu uit haar comfortzone een schilderij voorstellend een landschap gescheiden door donkerder kleuren en ingevuld met duizenden kleine stipjes, hetwelk een uitermate expressief resultaat is geworden. Nadat het landschap en de stippen ingevuld waren is het schilderij nog gevernisd om de heldere kleuren te behouden. U koop een uniek stuk. Wordt zeer zorgvuldig verpakt verzonden. Hangklaar!

Verwante thema's

#Abstract#Landschap#Expressief#Kleurig#Ansduin

Volgen
Started painting seriously in 2004. In 1980  the modeling and casting agency  I started in Amsterdam, making guest appearances in TV programs as a casting director. Sold the agency in 2002. After that I could[...]

Started painting seriously in 2004. In 1980  the modeling and casting agency  I started in Amsterdam, making guest appearances in TV programs as a casting director. Sold the agency in 2002. After that I could use my creativity as an artist. Exhibitions followed at home and abroad, including in the Hilton hotels in Scandinavia, Germany and France. I am also a permanent artist at various galleries with changing exhibitions. I paint large colorful paintings, ready to hang above the couch. Also very suitable sizes for the bedroom or hall available on my website AnsDuinArt. I live and work in the Netherlands in the youngest city of the Netherlands:Almere.


In 2004 serieus met schilderen begonnen.  In 1980 start modellen- en castingburo te Amsterdam, gastoptredens in t.v.-programma's als castingdirector. Verkoop buro in 2002. Daarna kon ik mijn creativiteit als kunstenares benutten. Exposities volgden in binnen-en buitenland, o.a. in de Hiltonhotels in Scandinavië, Duitsland en Frankrijk. Tevens ben ik vaste kunstenaar bij diverse galeries met wisselende exposities. Ik schilder grote kleurrijke schilderijen, klaar om boven de bank te hangen. Ook voor in de slaapkamer of hal zeer geschikte maten aanwezig op mijn website AnsDuinArt. Ik woon en werk in Nederland in de de jongste  stad van Nederland: Almere.

Bekijk meer van Ans Duin

Bekijk alle kunstwerken
Acryl op Aluminium | 70,9x23,6 in
US$ 5.247,9
Acryl op Canvas | 27,6x39,4 in
US$ 2.886,35
Bedrukkingen beschikbaar
Acryl op Linnen canvas | 31,5x23,6 in
US$ 1.299,12
Bedrukkingen beschikbaar
Acryl op Aluminium | 35,4x35,4 in
US$ 2.143,07
Bedrukkingen beschikbaar

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars