PORTRAIT C (2022) Schilderij door Aleksandr Ilichev

Acryl op Canvas, 39,4x35,4 in
US$ 3.971,41
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Turkije (Buis)
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
 • Verpakking (Buis) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
 • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
 • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
 • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
 • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
 • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Dit kunstwerk verschijnt in 7 verzamelingen
 • Origineel Kunstwerk (One Of A Kind) Schilderij, Acryl op Canvas
 • Dimensies Hoogte 39,4in, Breedte 35,4in
 • Staat van kunstwerk Het kunstwerk is in perfecte staat
 • Framing Dit kunstwerk is niet ingelijst
 • Categorieën Schilderijen onder US$ 5.000 Figuratieve
Over dit kunstwerk: Classificatie, Technieken & Stijlen Acryl Verf met traditionele pigmenten gemengd met synthetische harsen.
Volgen
Aleksandr Ilichev is een hedendaagse Turkse schilder. Ilichev gebruikt alleen acryl op canvas en hij gelooft dat de ideeën die hij uitdrukt door middel van zijn kunstwerken[...]

Aleksandr Ilichev is een hedendaagse Turkse schilder. Ilichev gebruikt alleen acryl op canvas en hij gelooft dat de ideeën die hij uitdrukt door middel van zijn kunstwerken worden gegenereerd tijdens het eigenlijke creatieve proces. Zijn kunst onderzoekt en vangt het leven en de psychologie van mensen.

Aleksandr Ilichev werd geboren in 1958 in Rusland, waar hij afstudeerde aan de schilderafdeling van de Novoaltaysk Art College in Rusland en aan de keramiekafdeling van het Art Institute in Krasnoyarsk, Rusland. Sinds 1990 is hij lid van de Russia Union of Artists. Ilichev exposeerde zijn werken in de VS, Rusland, Canada, Zwitserland, Spanje.
De kunstenaar werd uitgelicht in een artikel in Artmajeur Magazine:

Bekijk meer van Aleksandr Ilichev

Bekijk alle kunstwerken
Acryl op Canvas | 70,9x55,1 in
US$ 9.533,57
Acryl op Canvas | 55,1x70,9 in
US$ 10.644,03
Acryl op Canvas | 47,2x39,4 in
US$ 4.208,82
Acryl op Canvas | 47,2x39,4 in
US$ 3.764,63

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars