sailboat # 1 (2022) Prenten & gravures door Henk Adriani

Prenten & gravures op Papier, 19,7x13,8 in
US$ 1.315,52
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Verzonden vanuit: Nederland (Doos of kartonnen verpakking) Wordt verzonden binnen 2 dagen
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Verzonden door de verkoper: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door de verkoper afgehandeld. Douane niet inbegrepen.
  • Verpakking (Doos of kartonnen verpakking) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
  • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
  • Vertraging De meeste pakketten worden wereldwijd binnen 1 tot 3 weken geleverd (Schatting)
  • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
  • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
  • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Koop een print

Deze print is verkrijgbaar in verschillende maten. Levering naar Verenigde Staten inbegrepen!

US$ 77,15
US$ 96,44
US$ 150,01
Trustpilot Uitstekend
Artiesten krijgen hun royalty's betaald voor elke verkoop
Eén werk
Kunstwerk ondertekend door de kunstenaar
Certificaat van echtheid inbegrepen
Dit kunstwerk verschijnt in 3 verzamelingen
Sailboat gemengde techniek zeefdruk en acryl . Afmeting 50cm x 35 cm op 360grams art papier . Gemengde techniek (Engels: mixed media) is een begrip uit de beeldende kunsten, dat refereert aan een kunstobject of kunstinstallatie, bestaande uit meer dan een kunstmedium. Er worden meerdere media tezamen gebruikt. Het resultaat[...]
Sailboat gemengde techniek zeefdruk en acryl .

Afmeting 50cm x 35 cm op 360grams art papier .

Gemengde techniek (Engels: mixed media) is een begrip uit de beeldende kunsten, dat refereert aan een kunstobject of kunstinstallatie, bestaande uit meer dan een kunstmedium. Er worden meerdere media tezamen gebruikt. Het resultaat is niet per se een collage, maar veeleer een schilderkunstige techniek.

Verwante thema's

SailboatZeilbootAdriani

Volgen
Henk Adriani (Amsterdam, 1952) fine art en  fotografie  volgde zijn opleiding tot fotograaf  aan de Fotovakschool en in de praktijk gaan werken bij Satina te Amsterdam. Sinds 1974 is[...]

Henk Adriani (Amsterdam, 1952) fine art en  fotografie  volgde zijn opleiding tot fotograaf  aan de Fotovakschool en in de praktijk gaan werken bij Satina te Amsterdam.

Sinds 1974 is hij gevestigd als zelfstandig fotograaf. .

In de daarop volgende jaren begon Henk steeds verschillende vormen van beeldende kunst te vervaardigen waarin fine art als de fotografische techniek een hoofdrol speelde.

Vanaf 1986 richtte Henk zich met schilderstechnieken op een andere benadering van het fenomeen beeld.

In deze werkwijze heeft hij een grotere uitdaging gevonden om op veel lossere spontaner en levendiger manier zijn inspiratie tot uitdrukking te brengen.

In recente werken, onder meer van olieverf, acrylverf, gouache, aquarel en gecombineerde technieken, weerspiegelen sterker dan met fotografische technieken mogelijk is, gevoelens van emotionele expressie. Met recht kan dan ook gesproken worden van “ik schilder, waar de fotografie ophoudt”.

 

Bij de meeste van mijn werken op papier of doek gebruik ik een helder en kleurrijk palet.

Er is vaak geen echt  definitief plan, maar wel een globaal idee, er wordt nooit van vooraf gemaakte schetsen of tekeningen gewerkt, ik beleeft het onderwerp tijdens het werk.

Er kunnen  aan de uitbeelding gedurende het gehele ontstaan   allerlei wijzigingen plaats vinden.

De uitbeeldingen hebben een herkenbare vorm, soms figuratief, maar heel vaak sterk neigend naar het abstracte.

Het maken van beeldende kunst in de meest ruime vorm in principe komen alle materialen in aanmerking voor het scheppen van mijn kunstuiting fotograferen,schilderen werken in inkt houtskool of pastel en diverse grafische technieken als ets en zeefdruk vaak in een gecombineerde vorm.

Bekijk meer van Henk Adriani

Bekijk alle kunstwerken
Acryl op Papier | 15,8x23,6 in
US$ 1.315,52
Bedrukkingen beschikbaar
Prenten & gravures op Papier | 13,8x19,7 in
US$ 1.315,52
Bedrukkingen beschikbaar
Prenten & gravures op Papier | 27,6x19,7 in
US$ 1.516,07
Acryl op Papier | 19,7x13,8 in
US$ 1.315,52
Bedrukkingen beschikbaar

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars