5 GIRLS DIFFERENT ON 5 PODIUMS BLACK (C. 6) (2022) Sculptuur door Maas Tiir

Sculptuur - Hars, 12,6x11,4x11,8 in
US$ 1.892,5
Prijs: Geen verzendkosten
Trustpilot Uitstekend
Express Verzending door Artmajeur
Extra vertragingen kunnen van toepassing zijn vanwege de huidige situatie in het land
Verzonden vanuit: Rusland (Houten krat) Wordt verzonden binnen 1 week
Tevreden of geld terug binnen 14 dagen.
Wereldwijde verzending
100% veilige transactie
Gratis retour
Levering door Artmajeur: De verzending van dit kunstwerk wordt rechtstreeks door Artmajeur afgehandeld, van het ophalen tot de uiteindelijke levering aan de klant. Douane niet inbegrepen.
 • Verpakking (Houten krat) Alle kunstwerken worden verzonden met een premium carrier, zorgvuldig beschermd en verzekerd.
 • Tracking Opvolging van de levering tot aan de bezorging bij de koper. Er wordt een tracking nummer verstrekt zodat u het pakket in real-time kunt volgen.
 • Vertraging Wereldwijde levering in 3 tot 7 dagen (Schatting)
 • Douane niet inbegrepen De prijs is exclusief douanekosten. De meeste landen hebben geen invoerbelasting voor originele kunstwerken, maar het kan zijn dat u de verlaagde btw moet betalen. Douanekosten (indien van toepassing) worden bij aankomst berekend door het douanekantoor en worden apart in rekening gebracht door de vervoerder.
Artmajeur stelt alles in het werk om u de aankoop van authentieke originele werken tegen de meest eerlijke prijs te garanderen, of u volledig terug te betalen.
 • Volgbaar online certificaat van echtheid Echtheidscertificaten kunnen op elk moment online worden geverifieerd door de code van het kunstwerk te scannen.
 • Certificering van de Kunstenaarswaarde De experts bestuderen het werk en de carrière van een kunstenaar om een onafhankelijke en vetrouwbare gemiddelde waarde vast te stellen. De gemiddelde waarde stelt de kunstenaar in staat zich voor een bepaalde periode in een prijsklasse te plaatsen. Ook kan aan de deskundige gevraagd worden om een precieze schatting te geven voor een specifiek werk.
100% veilige transactie, Geaccepteerde Betaalmethoden: Creditcard, PayPal, Bankoverschrijving.
Beveiligde directe aankoop De transactie wordt gegarandeerd door Artmajeur: de verkoper wordt pas betaald als de klant het kunstwerk heeft ontvangen.
100% veilig betalen met SSL-certificaat + 3D Secure.
Gratis retour: Tevreden of geld terug binnen 14 dagen..
Retourzendingen Geaccepteerd 14 dagen Artmajeur is 100% toegewijd aan de tevredenheid van verzamelaars: u heeft 14 dagen de tijd om een origineel werk terug te sturen. Het werk moet in perfecte staat in de originele verpakking aan de kunstenaar worden teruggegeven. Alle in aanmerking komende artikelen kunnen worden geretourneerd (tenzij anders aangegeven).
Eén werk
Certificaat van echtheid inbegrepen
Geschikt voor buiten
 • Origineel Kunstwerk (One Of A Kind) Sculptuur, Hars / Gietwerk op Synthetisch paneel
 • Dimensies Hoogte 12,6in, Breedte 11,4in, Diepte 11,8in / 4.70 kg
 • Staat van kunstwerk Het kunstwerk is in perfecte staat
 • Geschikt voor buiten? Ja, Dit kunstwerk kan buiten worden getoond
 • Categorieën Sculpturen onder US$ 2.000 Pop Art Naakt
5 DIFFERENT GIRLS ON 5 BLACK Podiums (C. 6) echoes the plastic searches of famous masters Henry Moore and Fernando Botero. The novelty of the sculptural concept of Maas Tiir lies in the possibility of free movement, rotation and installation of figurines and podiums in different compositions for play, personal creativity and relaxation. Each[...]
5 DIFFERENT GIRLS ON 5 BLACK Podiums (C. 6) echoes the plastic searches of famous masters Henry Moore and Fernando Botero. The novelty of the sculptural concept of Maas Tiir lies in the possibility of free movement, rotation and installation of figurines and podiums in different compositions for play, personal creativity and relaxation.
Each product is cast and hand-finished by the author personally to a mirror finish in order to create an organized beautiful flow of reflections of the surrounding space and light on all surfaces.
The casting materials used by Maas Tiir are environmentally friendly certified Turkish-made polyester resin with fillers that imitate semi-precious stones of different compositions and colors: black obsidian, red amber, white marble, shades of gray-green and gray-blue.

Verwante thema's

DesktopGameRotationTurnSmooth

Automatisch vertaald
Volgen
Sergey Abrosimov, alias Maas Tiir, is een hedendaagse Russische kunstenaar. Hij is een professionele architect, de winnaar van architectuur- en architectonisch-monumentale[...]

Sergey Abrosimov, alias Maas Tiir, is een hedendaagse Russische kunstenaar. Hij is een professionele architect, de winnaar van architectuur- en architectonisch-monumentale wedstrijden, met projecten voor vele gebouwen, multifunctionele complexen, stedenbouwkundig ontwerp, landschap en interieur, met als doel harmonie te bereiken tussen architectuur, ontwerp en interne staat.

Momenteel is hij op zoek naar nieuwe vormen van zelfexpressie in de wereld van de hedendaagse kunst. De werken van Abrosimov zijn rijk aan innerlijke inhoud, betekenisvol en weerspiegelen universele idealen en ideeën in de vorm van diepe, creatieve, symbolische en dubbelzinnige beelden; elk individu vindt er een weerspiegeling van zijn of haar eigen gedachten en gevoelens in, en ze moedigen diepe persoonlijke reflecties aan.

Sergey Abrosimov werd geboren in 1957 in Rusland.


Bekijk meer van Maas Tiir

Bekijk alle kunstwerken
Digitale Kunst | Verschillende maten
Beschikbaar
van US$ 26,83
Sculptuur - Hars | 11,4x5,1x3,9 in
US$ 1.529,1
Digitale Kunst | Verschillende maten
Beschikbaar
van US$ 26,83
Digitale Kunst | Verschillende maten
Beschikbaar
van US$ 26,83

Artmajeur

Ontvang onze nieuwsbrief voor kunstliefhebbers en verzamelaars